mouse icon

Znamo da mali problemi s grlom mogu jako utjecati na vaše raspoloženje! Zato smo vam osigurali smo jednostavno i najbolje rješenje iz prirode: isla pastile. Biljne pastile s originalnim ekstraktom islandskog lišaja koriste se stoljećima za zaštitu grla.


Saznajte više o brandu

isla mint

Isla mint pastile s biljnim aktivnim sastojkom islandskim lišajem ublažavaju nadražajni kašalj, simptome iritiranog grla (grebanje u grlu) i promuklost. Sastojci isla mint pastila kao zaštitini balzam oblažu nadraženu sluznicu usne šupljine i grla i tako štite od daljnjih nadražaja i ubrzavaju njen oporovak.

isla moos

isla moos pastile s biljnim aktivnim sastojkom islandskim lišajem ublažavaju nadražajni kašalj, simptome iritiranog grla (grebanje u grlu) i promuklost. Sastojci isla moos pastila kao zaštitini balzam oblažu nadraženu sluznicu usne šupljine i grla i tako štite od daljnjih nadražaja i ubrzavaju njen oporovak.

isla cassis

isla cassis pastile s biljnim aktivnim sastojkom islandskim lišajem ublažavaju nadražajni kašalj, simptome iritiranog grla (grebanje u grlu) i promuklost. Sastojci isla cassis pastila kao zaštitini balzam oblažu nadraženu sluznicu usne šupljine i grla i tako štite od daljnjih nadražaja i ubrzavaju njen oporovak.

isla ginger

isla ginger pastile s biljnim aktivnim sastojkom islandskim lišajem ublažavaju nadražajni kašalj, simptome iritiranog grla (grebanje u grlu) i promuklost. Sastojci isla ginger pastila kao zaštitini balzam oblažu nadraženu sluznicu usne šupljine i grla i tako štite od daljnjih nadražaja i ubrzavaju njen oporovak.