VIZIJA

Biti pionir i umjetnik u kreiranju ljudskog blagostanja.

VIZIJA

Biti pionir i umjetnik u kreiranju ljudskog blagostanja.

"Transparentnost i integritet naše su snage."

Inovativni smo u načinu pristupanja poslovanju, kako spolja, tako i iznutra, kroz brigu, dijeljenje i odvažnost, ali i entuzijazam i strast, što nas čini produktivnijima u svemu što radimo. Težimo izvrsnosti u komunikaciji, jer slušamo, čujemo i gradimo odnose, usuđujemo se preduzeti hrabre korake, a naš uspjeh je rezultat angažiranosti svakog našeg člana tima.

MISIJA

U suradnji sa zajednicom hrabro kreiramo jedinstvena iskustva i nove vrijednosti, koristeći strast, znanje, integritet i zahvalnost.

particles bg

Unapređujemo zdravlje kroz pouzdano partnerstvo sa kupcima, kojima nudimo više od samog proizvoda. Mi slušamo i razumijemo kupce naših proizvoda. Poštujemo ih i uvažavamo, a oni znaju da kod nas mogu dobiti cjelovit paket kvalitetnih proizvoda i inovativnih usluga, zbog čega nam i vjeruju.

Izvrsni smo u usklađivanju i integraciji marketinških i prodajnih aktivnosti, kao i u kreiranju timova i izgradnji odnosa među svim dionicama sustava.

Razmišljamo drugačije od drugih. Naša korporativna kultura i naše vrijednosti, prije svega integritet, strast, timski rad i otvorena komunikacija daju nam prednost u odnosu na konkurenciju. Naši članovi tima su strastveni i angažirani ljudi, koji ne odustaju kad se pojave prepreke, jer za njih nema kompromisa kad su usmjerenost na kupca i kvalitet u pitanju.