Space2C Usluge

Rastimo zajedno. 

Space2C Usluge

Rastimo zajedno. 

Rastimo zajedno u prostoru u kojem dobivamo nove uvide, zajedno se razvijamo i u kojem zajedno stvaramo bolju budućnost.

Novi koncept poslovanja pruža dodatnu vrijednost našim partnerima i kupcima te omogućuje da zajedno budemo još uspješniji u budućnosti. 

Usluge se mogu kombinirati, možete odabrati sve, a možete krenuti samo s jednom i nadograđivati svoj paket. U svakom slučaju, nijedan izbor nije pogrešan i dobar je početak.

SPACE2C USLUGE

particles bg

Krug ideja

Dijalogom do zajedničkog uspjeha

Naše dugogodišnje iskustvo u marketingu i prodaji dovelo nas je do spoznaje o važnosti razgovora u kreiranju uspješnog poslovanja. Osluškivati potrebe svih ciljnih skupina, čuti mišljenje svakog pojedinca i dopustiti svakom da se njegov glas čuje omogućuje nam širu sliku i veće mogućnosti djelovanja. 

Radionice

Radionice koje koriste alate i metodologiju Points of You®

Svaka je organizacija jedinstvena i prolazi jedinstven životni ciklus. Ako se vaša organizacija trenutno nalazi pred novim izazovima, možemo zajedno doći do kreativnih rješenja i potaknuti vaš organizacijski rast i razvoj.

Kava petkom

Pratite aktualne informacije o važnim temama iz područja marketinga, prodaje i upravljanja organizacijom. 

Nakon zahtjevnog radnog tjedna korisno je odvojiti malo vremena i na opušten način, uz miris tople kave, informirati se o trendovima iz struke i poslovanja.

Časopis qLife

Godišnja pretplata na časopis qLife, stručnu publikaciju za liderstvo, menadžment i organizacijski razvoj.

Dobro partnerstvo treba cijeniti.

U više od 10 godina našeg poslovanja spoznali smo da zajedno s poslovnim partnerima želimo graditi uspješne organizacije, konkurentno gospodarstvo i zdravu društvenu zajednicu.