VIZIJA

Biti pionir i lider na farmaceutskom tržištu Središnje i Istočne Europe.

VIZIJA

Biti pionir i lider na farmaceutskom tržištu Središnje i Istočne Europe.

"Transparentnost i integritet naše su snage."

Inovativni smo u načinu na koji pristupamo poslovanju, kako izvana, tako i iznutra, kroz brigu dijeljenje, i odvažnost, ali i entuzijazam i strast, što nas čini produktivnijima u svemu što radimo. Težimo izvrsnosti u komunikaciji, jer slušamo, čujemo i gradimo odnose, usuđujemo se poduzimati hrabre korake, a naš uspjeh rezultat je angažmana svakog našeg člana tima.

MISIJA

Kreiramo jedinstveno iskustvo kroz strast, uvažavanje i inovativan pristup koje pokreću naši zaposlenici.

particles bg

Unapređujemo zdravlje kroz pouzdano partnerstvo s kupcima kojima nudimo više od samog proizvoda. Mi slušamo i razumijemo naše kupce, poštujemo ih i uvažavamo, a oni znaju da kod nas mogu dobiti cjelovit paket kvalitetnih proizvoda i inovativnih usluga, zbog čega nam vjeruju.

Izvrsni smo u usklađivanju te integraciji marketinških i prodajnih aktivnosti, kao i u kreiranju timova te izgradnji odnosa među svim dionicima u sustavu.

Razmišljamo drugačije od drugih. Naša korporativna kultura i naše vrijednosti, prije svega integritet, strast, timski rad i otvorena komunikacija daju nam prednost pred konkurencijom. Naši članovi tima strastveni su i angažirani ljudi, koji ne odustaju kad se pojave prepreke, jer za njih nema kompromisa kad su usmjerenost na kupca i kvaliteta u pitanju.